Hem > Introduktion till maskinen > Innan du använder maskinen

Innan du använder maskinen

Kontrollera följande innan du försöker skriva ut:

• Se till så att du har installerat skrivardrivrutinen.
  • För USB- eller nätverkskabelanvändare: Se till så att gränssnittskabeln är ordentligt isatt.

Brandvägg (Windows)

Om din dator är skyddad bakom en brandvägg och inte kan använda nätverksutskrift kanske du måste konfigurera brandväggsinställningarna. Om du använder Windows-brandväggen och har installerat drivrutinerna med hjälp av installationsprogrammet har brandväggen redan de rätta inställningarna. Om du använder en annan personlig brandvägg ska du läsa bruksanvisningen för programmet eller kontakta programvarutillverkaren.