Ställ in läget Automatisk avstängning

Maskinen växlar automatiskt till avstängt läge om den befinner sig i djupt viloläge under en viss tid, baserat på din modell och dina inställningar. Skrivaren växlar inte till avstängt läge när den är ansluten till ett nätverk eller har säkra utskriftsdata i minnet(endast tillgängligt för vissa modeller).
  • Tryck på image på kontrollpanelen och skicka sedan utskriftsjobbet för att starta utskriften.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Miljö]>[Autoavstängn.].
  2. Tryck på image eller image om du vill visa hur länge maskinen befinner sig i beredskapsläge innan den går över i avstängningsläge och tryck på alternativet som du vill använda.