Hem > Utskrift > Skriv ut data direkt från USB-minnet > Skapa en PRN-fil för direktutskrift (Windows)

Skapa en PRN-fil för direktutskrift (Windows)

Dessa anvisningar kan skilja sig åt beroende på ditt utskriftsprogram och ditt operativsystem.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj modell och välj sedan alternativet skriv till fil.
  3. Slutför utskriften.
  4. Ange den information som krävs för att spara filen.
    image

Om datorn ber dig att endast använda ett filnamn kan du också ange mappen där du vill spara filen genom att ange namnet på katalogen (t.ex.: C:\Temp\FileName.prn).

Om du har ett USB-minne anslutet till datorn kan du spara filen direkt på USB-minnet.