Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Säker utskrift (Windows)

Säker utskrift (Windows)

Använd säker utskrift för att se till att konfidentiella eller känsliga dokument inte skrivs ut förrän du angett ett lösenord i maskinens kontrollpanel.
  • De skyddade datauppgifterna raderas från skrivaren när du stänger av den.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj Brother XXX-XXXX (där XXXX är namnet på din modell) och klicka sedan på utskriftsegenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. Klicka på knappen Inställningar i fältet Säker utskrift.
  5. Markera kryssrutan Säker utskrift.
  6. Ange ditt fyrsiffriga lösenord i fältet Lösenord.
    image

Du måste ange ett separat lösenord för varje dokument.

7. Ange vid behov Anv.namn och Utskr namn i textfältet.
  8. Klicka på OK för att stänga Inställningar för säker utskrift-fönstret.
  9. Klicka på OK.
  10. Slutför utskriften.
  11. Tryck på [Säker utskrift] på skrivarens kontrollpanel.
  12. Tryck på image eller image för att visa användarnamnen och tryck sedan för att välja ditt användarnamn.
  13. Ange ditt fyrsiffriga lösenord och tryck sedan på [OK].
  14. Tryck på image eller image för att visa utskriftsjobbet och tryck sedan på det.
  15. Ange önskat antal kopior.
  16. Tryck på [Start].
När du skrivit ut skyddad data rensas de från maskinens minne.