Hem > Felsökning > Återställningsfunktioner > Fabriksåterställning

Fabriksåterställning

Använd funktionen fabriksåterställning för att återställa vissa maskininställningar till ursprungliga fabriksinställningar.

Dra ut gränssnittskablarna innan du utför fabriksåterställning.

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Återställ]>[Fabriksinst.].
  2. Du kommer att bli tillfrågad om du vill starta om maskinen. Tryck på alternativet i tabellen för att starta om maskinen eller för att avsluta förfarandet.
    Alternativ
    Beskrivning
    Tryck på Ja i 2 sekunder

Starta om maskinen. Maskinen kommer att påbörja återställningen.

Nej

Maskinen avslutar utan att starta om.

image
    Om du inte startar om maskinen återställs inte maskinen och inställningarna förblir oförändrade.