Hem > Pappershantering > Ändra fackstorlek för 2-sidig utskrift

Ändra fackstorlek för 2-sidig utskrift

Du måste ställa in pappersformatet till dubbelsidigt fack när du skriver ut på papprets båda sidor. Det går inte att mata ut pappret på rätt sätt om du inte ställer in det dubbelsidiga facket, vilket kan leda till en snedvriden utskrift eller pappersstopp.

Den här funktionen är inte tillgänglig i vissa länder.
  1. Skjut spaken på det dubbelsidiga facket till korrekt pappersformat.
    image
    1. A4 (för A4)
    2. Letter (för Letter, Legal, Mexico Legal, India Legal och Folio)