Exportera ett CA-certifikat

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

image
    • Om du använder DNS (Domain Name System) eller har aktiverat ett NetBIOS-namn kan du ange ett annat namn som ”SharedPrinter” i stället för IP-adressen.

• Exempel:

https://SharedPrinter

Om du aktiverar ett NetBIOS-namn kan du också använda nodnamnet.

• Exempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-namnet anges i nätverkskonfigurationsrapporten.

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    • Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Network (Nätverk)>Security (Säkerhet)>CA Certificate (CA-certifikat).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj det certifikat som du vill exportera och klicka på Export (Exportera).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Klicka på image intill Sparaoch ange sedan den plats där du vill spara filen.