Hem > Säkerhet > Använda SSL/TLS > Hantera nätverksmaskinen säkert med SSL/TLS > Få åtkomst till Webbaserad hantering med hjälp av SSL/TLS

Få åtkomst till Webbaserad hantering med hjälp av SSL/TLS

Använd Webbaserad hantering med HTTPS-protokollet för att hantera din nätverksskrivare på ett säkert sätt.
image
  • HTTPS måste vara aktiverat på maskinen för att du ska kunna använda HTTPS-protokoll. HTTPS-protokollet aktiveras som standard.
  • Du kan ändra inställningarna för HTTPS-protokoll med Webbaserad hantering.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Skriv in ”https://Common Name” i webbläsarens adressfält (där ”Common Name” är det namn du gav certifikatet. Det kan vara din IP-adress, nodnamnet eller domännamnet).
  3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    • Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Du kan nu komma åt maskinen över HTTPS.