Hem > Säkerhet > Använda LDAP-autentisering > Konfigurera LDAP-autentisering med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera LDAP-autentisering med hjälp av webbaserad hantering

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    • Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör)>User Restriction Function (Användarbegränsad funktion).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj LDAP Authentication (LDAP-verifiering).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Klicka på menyn LDAP Authentication (LDAP-verifiering).
  8. Konfigurera följande inställningar:
    Alternativ
    Beskrivning
    Remember User ID (Kom ihåg användar-ID)
    Välj detta alternativ för att spara ditt användar-ID.
    LDAP Server Address (LDAP-serveradress)
    Ange IP-adressen eller servernamnet (till exempel: ldap.example.com) för LDAP-servern.
    LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Ange LDAP-serverportnummer.
  9. Klicka på Submit (Skicka).