Hämta och skriv ut med hjälp av Web Services

1. Tryck på [Funktioner]>[Internet].
    image
    • Om information om internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och trycka på [OK]. Tryck på [Ja] om du vill visa denna information igen.
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  2. Visa tjänsten som är värd för dokumentet som du vill hämta och skriva ut genom att trycka på image eller image. Tryck på tjänstnamnet.
  3. Om du vill logga in på tjänsten trycker du på image eller image tills ditt kontonamn visas och trycker sedan på namnet. Om skärmen för inmatning av en PIN-kod visas ska du ange den fyrsiffriga PIN-koden och trycka på [OK].
  4. Tryck på image eller image för att visa den mapp du önskar och tryck sedan på den. Vissa tjänster kräver inte att dokument sparas i mappar. Välj [Se osorter. filer] när du vill markera dokument som inte sparats i mappar. Du kan inte hämta andra användares dokument om de inte har sparats i en mapp.
  5. Välj de dokument du vill skriva ut och tryck sedan på [OK].
  6. Tryck på [OK] när du är klar.
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra den här åtgärden.