Hem > Felsökning > Papperstopp > Papper har fastnat i kombifacket

Papper har fastnat i kombifacket

Gör följande om maskinens kontrollpanel eller Status Monitor visar att papper har fastnat i kombifacket:

1. Ta ut pappret ur kombifacket.
  2. Ta försiktigt bort papper som har fastnat i och omkring kombifacket.
    image
  3. Lufta pappersbunten och lägg tillbaka den i kombifacket.
  4. När du fyller på papper i kombifacket, se till att pappret ligger under den maxnivå som markeras av höjdmarkeringarna (1) på båda sidor av facket.
    image
  5. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.