Vad är Webbaserad hantering?

Webbaserad hantering är en funktion som använder en standardwebbläsare för att hantera din maskin via HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Vi rekommenderar Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge för Windows, Safari 12/13 för Mac, Chrome för Android (4.x eller senare) och Chrome/Safari för iOS (10.x eller senare). Se alltid till att ha JavaScript och cookies aktiverade, oavsett vilken webbläsare du använder.

• Kontrollera att skrivaren är på och ansluten till samma nätverk som din dator och att nätverket stöder TCP-IP-protokollet.

image

Den faktiska skärmen kan skilja sig från skärmen ovan.