Hem > Bilaga > Brothers hjälp och kundsupport

Brothers hjälp och kundsupport

Om du behöver hjälp med att använda Brother-produkten kan du gå till support.brother.com för att få svar på vanliga frågor och felsökningstips. Du kan även hämta de senaste versionerna av programvaran, drivrutinerna och firmware för att förbättra skannerns prestanda samt användardokumentation där du kan läsa om hur du får ut så mycket som möjligt av din Brother-produkt.

Ytterligare produkt- och supportinformation är tillgänglig från ditt lokala Brother-kontors webbplats. Gå till www.brother.com för kontaktinformation till ditt lokala Brother-kontor och för att registrera din nya produkt.