Hem > Mobil/Web Connect > Brother Web Connect > Översikt av Brother Web Connect > Konfigurera proxyserverns inställningar med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera proxyserverns inställningar med hjälp av webbaserad hantering

Om nätverket använder en proxyserver ska nedanstående information om proxyservern konfigureras med hjälp av webbaserad hantering:
  • Proxyserveradress
  • Portnummer
  • Användarnamn
  • Lösenord
image

Vi rekommenderar Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge för Windows, Safari 12/13 för Mac, Chrome för Android (4.x eller senare) och Chrome/Safari för iOS (10.x eller senare). Se alltid till att ha JavaScript och cookies aktiverade, oavsett vilken webbläsare du använder.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    • Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Network (Nätverk)>Network (Nätverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Se till att kryssrutan Proxy är ifylld och klicka sedan på Submit (Skicka).
  6. I fältet Proxy klickar du på Advanced Settings (Avancerade inställningar).
  7. Ange proxyserverinformation.
  8. Klicka på Submit (Skicka).