Varumärken

Apple, App Store, Mac, Safari, AirPrint, AirPrint-logotypen, iPad, iPhone, iPod touch, macOS och iPadOS är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och andra länder.

Adobe, PostScript och PostScript 3 är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated i USA och/eller andra länder.

Wi-Fi, Wi-Fi Alliance och Wi-Fi Direct är registrerade varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup och Wi-Fi Protected Setup-logotypen är varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

Android, Google Drive, Google Chrome och Google Play är varumärken som tillhör Google LLC. Användning av dessa varumärken sker med tillstånd från Google.

Mopria® och Mopria®-logotypen är registrerade och/eller oregistrerade varumärken och servicemärken som tillhör Mopria Alliance, Inc. i USA och andra länder. Obehörig användning är strängt förbjuden.

Evernote är ett varumärke som tillhör Evernote Corporation och användning sker med licens.

Ordmärket Bluetooth® är ett registrerat varumärke som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Brother Industries, Ltd. sker med licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare.

För varje företag vars program omnämns i den här bruksanvisningen finns ett licensavtal med avseende på de upphovsrättsskyddade programmen i fråga.

Varumärken för programvara

FlashFX® är ett registrerat varumärke som tillhör Datalight, Inc.

FlashFX® Pro är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

FlashFX® Tera är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Reliance är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Reliance Nitro är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Datalight® är ett registrerat varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Alla företags handelsnamn och produktnamn som förekommer på Brother-produkter, i relaterade dokument och i annat material är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive företag.