Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med oppsettveiviseren fra datamaskinen

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med oppsettveiviseren fra datamaskinen

MERK
For noen modeller kan den trådløse nettverkstilkoblingen bare brukes når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.
  1. Last ned installasjonsprogrammet fra modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.
  2. Start installasjonsprogrammet og følg skjerminstruksjonene.
  3. Velg Trådløs nettverksforbindelse (Wi-Fi) eller Trådløs nettverkstilkobling (Wi-Fi) (Ekstrautstyr), og klikk deretter på Neste .
  4. Følg instruksene på skjermen.

Du har fullført oppsettet av det trådløse nettverket.