Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens nettverk > Jeg vil kontrollere at nettverksenhetene fungerer som de skal

Jeg vil kontrollere at nettverksenhetene fungerer som de skal

MERK
For noen modeller kan den trådløse nettverkstilkoblingen bare brukes når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.
Kontroll Tiltak Grensesnitt

Kontroller at Brother-maskinen, tilgangspunktet/ruteren eller nettverkshuben er slått på.

Undersøk følgende:
  • Strømledningen er korrekt tilkoplet og Brother-maskinen er slått på.
  • Tilgangspunktet/ruteren eller huben er slått på, og tilkoblingslampen blinker.
  • All beskyttende emballasje er fjernet fra maskinen.
  • Tonerkassetten og trommelenheten er riktig installert.
  • Maskinens deksel er helt lukket.
  • Papir er riktig lagt inn i papirmagasinet.
  • (For kablede nettverk) En nettverkskabel er riktig koplet til Brother-maskinen og til ruteren eller huben.
Kablet/trådløs
Kontroller Link Status i nettverkskonfigurasjonsrapporten eller Skriverinnstillinger-siden.

Skriv ut nettverksinnstillingsrapporten og sjekk at Ethernet Link Status eller Wireless Link Status er Link OK.

Kablet/trådløs

Kontroller at du kan "pinge" Brother-maskinen fra datamaskinen.

Ping Brother-maskinen fra datamaskinen ved bruk av IP-adressen eller nodenavnet i kommandolinjen i Windows eller i programmet Mac Terminal:

ping <ipaddress> eller <nodename>.

• Vellykket: Brother-maskinen fungerer slik den skal og er tilkoplet samme nettverk som datamaskinen.
  • Ikke vellykket: Brother-maskinen er ikke tilkoplet samme nettverk som datamaskinen.

Windows:

Be administrator om IP-adressen og nettverksmasken, og bruk deretter reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling.

Mac:

Bekreft at IP-adresse og nettverksmaske er angitt riktig.

Kablet/trådløs

Kontroller at Brother-maskinen er tilkoplet det trådløse nettverket.

Skriv ut WLAN-rapporten slik at du kan kontrollere feilkoden på den utskrevne rapporten.

imageimage Beslektet informasjon: Skriv ut WLAN-rapporten

Trådløst

Hvis du har kontrollert og prøvd alt ovenfor, men fremdeles har problemer, kan du lese instruksjonene som fulgte med det trådløse tilgangspunktet / ruteren for å finne informasjon om SSID (nettverksnavn) og nettverksnøkkelen (passord) og stille dem riktig inn.