Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Mate inn og skrive ut med flerbruksskuffen (FB-skuff) > Last inn og skriv ut på konvolutter ved bruk av FB-skuffen

Last inn og skriv ut på konvolutter ved bruk av FB-skuffen

Du kan legge i inntil 15 konvolutter i FB-skuffen.

Før innlasting, trykk sammen hjørnene og sidene på konvoluttene slik at de ligger så flatt som mulig.

image

Når du legger papir av en annen type og størrelse i skuffen, må du også endre innstillingene for papirstørrelse og papirtype på maskinen, eller på datamaskinen.

1. Åpne maskinens bakdeksel (utgangsstøtte for dokumenter med forsiden opp).
    image
  2. Åpne FB-skuffen foran på maskinen, og senk den forsiktig.
    image
  3. Trekk ut FB-skuffstøtten (1) og brett ut klaffen (2).
    image
  4. Skyv papirførerne i FB-skuffen slik at de passer til bredden på konvoluttene du bruker.
    image
  5. Legg inn konvolutter med utskriftsoverflaten vendt opp i FB-skuffen.
    image
    image
    • Legg opptil 15 konvolutter i FB-skuffen med utskriftssiden opp. Påse at konvoluttene er under merket for maks papirkapasitet (1). Hvis du legger i flere enn 15 konvolutter, kan det forårsake papirstopp.
  6. Endre utskriftsinnstillingene i utskriftsdialogboksen.
    Innstillinger
    Alternativer for konvolutter

Papirstørrelse

Com-10

DL

C5

Monarch

Medietype

Konvolutter

Tykk konv.

Tynn konv.

7. Send utskriftsjobben til maskinen.
  8. Når maskinen har skrevet ut lukker du bakdekslet (utgangsstøtte for dokumenter med forsiden opp) til det låses i den lukkede posisjonen.