Ominaisuuksien taulukot

Väriaine

image (väriaine)

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

image(Väriaine)

Väriä jäljellä

-

Näytä jokaisen värin likimääräinen jäljellä oleva väriaineen kesto.

Testitulost.

-

Tulostaa testisivun.

Värinkorjaus

Korjauksen aloitus

Suorita värin kalibrointi, jotta voit tarkistaa ja korjata värit, ja suorita rekisteröinti tasataksesi kunkin värin tulostussijainti.

Tehdasasetus

Palauta kalibrointiasetukset tehdasasetuksiin.

Wi-Fi-yhteyden määrittäminen

image (Wi-Fi-yhteyden määrittäminen)

Taso 2

Taso 3

Kuvaukset

image (Wi-Fi-asetukset)

TCP/IP *1

Muuta TCP/IP-asetuksia.

Etsi Wi-Fi-verkko

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

WPS-/Painike

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS-/PIN-koodi *1

Määrittää langattoman verkon asetukset WPS-suojauksella ja PIN-koodilla.

WLAN-tila *1

Tuo näkyviin langattoman verkkoyhteyden tila.

MAC-osoite *1

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

Määritä oletukseksi *1

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

WLAN käytössä *1

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

*1

Käytettävissä sen jälkeen, kun Wi-Fi®-yhteys on määritetty.

HUOMAUTUS
Tietyissä malleissa langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun valinnainen Wi-Fi-moduuli on asennettu.

[WWW]

image [WWW]

Taso 3

Kuvaukset

imageWWW

Kytke Brother-laite internetpalveluun.

Palveluntarjoaja on ehkä lisännyt verkkopalveluja ja muuttanut palvelujen nimiä tämän asiakirjan julkaisun jälkeen.

[Suoratulostus]

image [Suoratulostus]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

image Suoratulostus

(Valitse tulostettava tiedosto.)

Tulostusaset.

Tulostuslaatu

Aseta tulostuslaatuasetus, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Kasetti

Valitse paperikasetti, jota käytetään tulostamiseen suoraan USB-muistitikulta.

Paperityyppi

Aseta tulostusmateriaali, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Paperikoko

Aseta paperikoko, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Nidonta *1

Valitsee, nidotaanko tulostustyöt ja tulostetaanko sivut nitojalla varustetulla viimeistelijällä luovutusalustalle tulostettaessa suoraan USB-muistitikulta.

Siirto *1

Valitse, siirretäänkö viimeistelijän nitojalla luovutusalustalle tulevia tulostustöitä tulostettaessa suoraan USB-muistitikusta.

Monta sivua

Aseta sivun asettelu, kun tulostat useita sivuja suoraan USB-muistitikulta.

Suunta

Valitse sivun suunta, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

2-puolinen

Valitse, tulostetaanko arkin molemmille puolille, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Lajittele

Ota käyttöön sivujen lajittelu tai poista se käytöstä, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

PDF-tied. tulost.asetukset

Määritä USB-suoratulostuksen asetukseksi joko PDF-tiedoston kommenttien (merkinnät) tai leimojen tulostaminen tekstin lisäksi.

PDF, sovita arkille

Valitse, skaalaako laite PDF-tiedoston sivuja tai muuttaako se niiden kokoa sopimaan valittuun paperikokoon tulostettaessa suoraan USB-muistitikusta.

Vari Aloita

-

Tulosta tiedot värillisinä suoraan USB-muistitikulta.

MV Aloita

-

Tulosta tiedot mustavalkoisina suoraan USB-muistitikulta.

Kaikki aset.

-

-

Tulosta pikkukuvasivu.

Oletusasetus

Tulostuslaatu

-

Aseta tulostuslaatuasetus, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Paperityyppi

-

Aseta tulostusmateriaali, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Paperikoko

-

Aseta paperikoko, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Monta sivua

-

Aseta sivun asettelu, kun tulostat useita sivuja suoraan USB-muistitikulta.

Suunta

-

Valitse sivun suunta, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

Lajittele

-

Ota käyttöön sivujen lajittelu tai poista se käytöstä, kun tulostat suoraan USB-muistitikulta.

PDF-tied. tulost.asetukset

-

Määritä USB-suoratulostuksen asetukseksi joko PDF-tiedoston kommenttien (merkinnät) tai leimojen tulostaminen tekstin lisäksi.

PDF, sovita arkille

-

Valitse, skaalaako laite PDF-tiedoston sivuja tai muuttaako se niiden kokoa sopimaan valittuun paperikokoon tulostettaessa suoraan USB-muistitikusta.

Kaikki aset.

-

Määritä hakemiston oletustulostusmuodoksi joko yksinkertaisen tai yksityiskohtaisen.

*1
Käytettävissä, jos viimeistelijä nitojalla on asennettu.

[Suoj. tulostus]

image [Suoj. tulostus]

Taso 2

Kuvaukset

image Suoj. tulostus

Voit tulostaa laitteen muistiin tai USB-muistitikulle tallennetut tulostustyöt syöttämällä nelinumeroisen salasanan.

Käytettävissä vain, mikäli laitteessa tai USB-muistitikulla on suojattuja tulostustietoja.