Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Status Monitor on määritettävä yhden tai usean laitteen valvontaan tarkoitettu ohjelmistotyökalu, jonka avulla saat virheiden ilmoitukset välittömästi.
  • Tee jokin seuraavista:
    • Kaksoisnapsauta tehtävärivin image-kuvaketta.
    • (Windows 10, Windows Server 2016 ja Windows Server 2019)

Napsauta image>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.

• (Windows 8.1 ja Windows Server 2012 R2)

Siirrä hiiri Start-näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta image (jos käytät kosketusnäyttölaitetta, pyyhkäise alhaalta ylöspäin Start -näytöllä avataksesi Apps-näytön). Kun Apps -näyttö avautuu, napauta tai napsauta image (Brother Utilities) ja napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.

• (Windows 8,1 ja Windows Server 2012)

Napsauta image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.
    • (Windows 7, Windows Server 2008 ja Windows Server 2008 R2)

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.

Vianetsintä
    Voit siirtyä tukisivustolle napsauttamalla Vianetsintä-painiketta.
    Käy Alkuperäiset tarvikkeet -kotisivulla
    Napsauta Käy Alkuperäiset tarvikkeet -kotisivulla -painiketta, jos haluat lisätietoja aidoista Brother-tarvikkeista.