Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

image

1. LCD-kosketusnäyttö
    Voit avata valikoita ja tehdä valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.

Voit siirtyä aloitusnäytöstä WiFi-asetusten *1, väriaineen määrän, asetusten, toimintojen ja suojatun tulostuksen näyttöihin.

Aloitusnäytöstä näet laitteen tilan laitteen ollessa valmiustilassa. Kun tämä näyttö on näkyvissä, laite on valmis seuraavaan komentoon.

image
    1. image (Langattoman yhteyden tila)  *1

Määritä langattoman verkon asetukset painamalla painiketta.

Tietyissä malleissa aloitusnäytössä näkyy langattoman verkon tila, kun lisävarusteena saatavilla oleva langaton moduuli on asennettuna.

Jos käytössä on langaton yhteys, aloitusnäytön neljätasoilmaisin näyttää nykyisen langattoman signaalin voimakkuuden.

image
      • Jos langattoman yhteyden tilana näkyy image, valitse langattoman yhteyden menetelmä painamalla sitä tai muokkaa olemassa olevaa langatonta yhteyttä.

2. IP-osoite

Jos Näytön asetus -valikon IP-osoite-asetus on otettu käyttöön, laitteesi IP-osoite näkyy aloitusnäytössä.

3. image [Suoj. tulostus]

Painallus käynnistää suojattu tulostus -toiminnon.

4. image (Väriaine)

Näyttää jäljellä oleva väriaineen käyttöiän. Painamalla pääset [Väriaine]-valikkoon.

5. image [Asetukset]

Painamalla pääset [Asetukset]-valikkoon.

Käytä laitteen asetuksia käyttämällä Asetukset-valikkoa.

Jos asetuslukko on käytössä, nestekidenäytössä näkyy lukkokuvake image. Laitteen lukitus on poistettava asetusten muuttamista varten.

6. image [Toiminnot]

Paina siirtyäksesi Toiminnot-näyttöön.

• image [WWW]

Kytke laite internetpalveluun painamalla tätä.

• image [Suoratulostus]

Paina tätä, kun haluat käyttää suoratulostusvalikkoa.

image
    Varoituskuvake
    image

Varoituskuvake image tulee näyttöön virhe- tai kunnossapitoviestin yhteydessä. Avaa viesti painamalla image ja palaa sitten valmiustilaan painamalla image.

2. Virran LED-merkkivalo
    LED-merkkivalo syttyy laitteen virrankäyttötilan mukaan.
  3. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.
    • Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  4. Lähitiedonsiirtoteknologia (NFC)
    Voit käyttää korttitodennusta koskettamalla IC-kortilla ohjauspaneelin NFC-lukijaa.
  5. Kosketuspaneeli
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Paina palataksesi aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuttaa toiminnon. Peruuta aloitettu tulostustyö ja poista se laitteen muistista painamalla tästä.
*1
Tietyissä malleissa langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun valinnainen Wi-Fi-moduuli on asennettu.