Home > Problemen oplossen > Vastgelopen papier > Vastgelopen papier verwijderen

Vastgelopen papier verwijderen

Indien papier is vastgelopen of regelmatig meerdere vellen tegelijk worden ingevoerd, doet u het volgende:

• Maak de papierdoorvoerrollen en het separatorblok van de papierlades schoon.

imageimage Verwante informatie: De papierdoorvoerrollen reinigen

• Plaats het papier correct in de lade.

imageimage Verwante informatie: Papier plaatsen

• Stel het correcte papierformaat en -type in op uw apparaat.

imageimage Verwante informatie: Papierinstellingen

• Stel het correcte papierformaat en -type in op uw computer.

imageimage Verwante informatie: Documenten afdrukken (Windows)

imageimage Verwante informatie: Afdrukken met AirPrint

• Gebruik het aanbevolen papier.

imageimage Verwante informatie: Speciaal papier gebruiken

imageimage Verwante informatie: Aanbevolen afdrukmedia