Home > Kennismaken met uw apparaat > Locaties van de in-/uitgangspoorten op uw apparaat

Locaties van de in-/uitgangspoorten op uw apparaat

De in-/uitgangspoorten bevinden zich op de achterkant en op de voorkant van uw apparaat.

image

1. USB-hulppoort (vooraan)
  2. LAN-poort (voor netwerkmodellen)
  3. USB-poort
  4. USB-hulppoort (achteraan)

Volg bij het verbinden van de USB- of ethernetkabel de instructies in de software/het driverinstallatieprogramma.

Voor de installatie van de driver en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.