Home > Routineonderhoud > De levensduur van de resterende onderdelen controleren

De levensduur van de resterende onderdelen controleren

1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Apparaatgegevens]>[Levensduur onderdelen].
  2. Druk op image of image om de machineonderdelen weer te geven en druk vervolgens op het machineonderdeel dat u wilt controleren.
    De LCD geeft de geschatte resterende gebruiksduur van het onderdeel weer.
  3. Druk op image.
    image
    Om de geschatte resterende levensduur van de tonercartridges weer te geven, drukt u op image[Toner]>[Levensduur toner].