Home > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Overzicht Brother Web Connect > De instellingen van de proxyserver configureren via het bedieningspaneel van het apparaat

De instellingen van de proxyserver configureren via het bedieningspaneel van het apparaat

Als uw netwerk een proxyserver gebruikt, moeten de volgende proxyservergegevens op het apparaat worden geconfigureerd:
  • Adres van proxyserver
  • Poortnummer
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Web Connect-instellingen]>[Proxy-instell.]>[Proxy-verbinding]>[Aan].
  2. Druk op de informatie over de proxyserver en voer vervolgens de optie in die u wilt instellen.
  3. Druk op [OK].
  4. Druk op image.