Home > Problemen oplossen > Resetfuncties > Fabrieksinstellingen herstellen

Fabrieksinstellingen herstellen

Gebruik de functie Fabrieksinstellingen herstellen om alle instellingen te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Koppel alle interfacekabels los voordat u de fabrieksinstellingen reset.

1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Reset]>[Fabrieksinstellingen].
  2. U wordt gevraagd om het apparaat opnieuw op te starten. Druk op de optie in de tabel om het apparaat opnieuw op te starten of het proces te verlaten.
    Optie
    Beschrijving
    Druk gedurende 2 seconden op Ja.

Start het apparaat opnieuw op. Het apparaat start met resetten.

Nee

Het apparaat verlaat zonder opnieuw op te starten.

image
    Als u uw apparaat niet opnieuw opstart, eindigt het resetproces niet en blijven uw instellingen ongewijzigd.