Een aanmeldwachtwoord voor Beheer via een webbrowser instellen of wijzigen

Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot het apparaat te voorkomen.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

image
    • Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

• Bijvoorbeeld:

https://SharedPrinter

Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de naam van het knooppunt gebruiken.

• Bijvoorbeeld:

https://brnxxxxxxxxxxxx

De NetBIOS-naam staat in het rapport van de netwerkconfiguratie.

3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u voordien een eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op Log in.
    • Als u voordien geen eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u het standaard aanmeldwachtwoord in en klikt u op Log in.
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Wachtwoord aanmelding.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Volg de aanwijzingen in het scherm voor Wachtwoord aanmelding en typ uw wachtwoord in het veld Invoeren: nieuw wachtwoord.
  6. Typ het wachtwoord nogmaals in het veld Bevestigen: nieuw wachtwoord.
  7. Klik op Indienen.
    image
    In het menu Wachtwoord aanmelding kunt u ook de blokkeerinstellingen instellen.