Home > Beveiliging > Active Directory-verificatie gebruiken > Inleiding tot Active Directory-verificatie

Inleiding tot Active Directory-verificatie

Met Verificatie actieve directory kunt u het gebruik van uw apparaat beperken. Wanneer Active Directory-verificatie ingeschakeld is, is het bedieningspaneel van het apparaat vergrendeld. U kunt de instellingen van het apparaat pas wijzigen als u een gebruikers-ID en wachtwoord invoert.

Active Directory-verificatie biedt de volgende functie:

• Binnenkomende afdrukgegevens opslaan

U kunt de instellingen voor Verificatie actieve directory wijzigen met Beheer via een webbrowser.