Home > Mobile/Web Connect > Brother Mobile Connect

Brother Mobile Connect

Gebruik Brother Mobile Connect om af te drukken vanaf een mobiel apparaat.
  • Voor Android-apparaten:

Met Brother Mobile Connect kunt u de functies van het Brother-apparaat rechtstreeks gebruiken vanaf uw Android™-apparaat.

Download en installeer Brother Mobile Connect via Google Play.

• Voor alle iOS- of iPadOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod touch:

Met Brother Mobile Connect kunt u de functies van het Brother-apparaat rechtstreeks gebruiken vanaf uw iOS- of iPadOS-apparaat.

Download en installeer Brother Mobile Connect via de App Store.