Downloaden en afdrukken met webservices

1. Druk op [Functies]>[Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding verschijnt, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  2. Druk op image of image om de service weer te geven die de host is van het document dat u wilt downloaden en afdrukken. Druk op de naam van de service.
  3. Als u zich wilt aanmelden bij de service, drukt u op image of image om uw accountnaam weer te geven en drukt u erop. Als het scherm voor het invoeren van de pincode wordt weergegeven, voert u de viercijferige pincode in en drukt u op [OK].
  4. Druk op image of image om de gewenste map weer te geven en druk erop. Bij bepaalde services hoeven documenten niet in mappen te worden opgeslagen. Selecteer [Ongsrt. Best. Bek.] als u documenten wilt selecteren die niet in mappen zijn opgeslagen. Documenten van andere gebruikers kunnen alleen worden gedownload als deze in een map zijn opgeslagen.
  5. Selecteer de documenten die u wilt afdrukken en druk vervolgens op [OK].
  6. Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
  7. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.