De aftelling naar Slaapstand instellen

Door de slaapstand (of stroombespaarstand) in te stellen kunt u stroom besparen. Selecteer hoe lang het apparaat inactief moet blijven voordat deze in Slaapstand gaat. De Slaapstandtimer wordt gereset wanneer het apparaat een afdruktaak ontvangt.

Wanneer het apparaat in de slaapstand staat, handelt hij alsof hij uitgeschakeld is. Het apparaat wordt geactiveerd en begint af te drukken wanneer deze een afdruktaak ontvangt. Volg de onderstaande instructies om een tijdvertraging (aftelperiode) in te stellen waarna het apparaat in de slaapstand gaat.

image
De instelling van de slaapstand kan niet worden uitgeschakeld omwille van milieuoverwegingen.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Ecologie]>[Tijd slaapstand].
  2. Voer in hoelang (maximaal 50 minuten) het apparaat inactief moet zijn alvorens deze naar slaapstand gaat en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.