Wat is Beheer via een webbrowser?

Beheer via een webbrowser is een hulpprogramma dat een standaardwebbrowser gebruikt om uw apparaat te beheren met HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) of HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Wij raden Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge voor Windows, Safari 12/13 voor Mac, Chrome voor Android (4.x of hoger) en Chrome/Safari voor iOS (10.x of hoger) aan. Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn geactiveerd, ongeacht welke browser u gebruikt.

• Zorg dat uw apparaat Aan staat en verbonden is met hetzelfde netwerk als uw computer, en dat uw netwerk het TCP-IP-protocol ondersteunt.

image

Het scherm kan in werkelijkheid afwijken van het scherm dat hierboven wordt getoond.