Home > Beveiliging > LDAP-verificatie gebruiken > Inleiding tot LDAP-verificatie

Inleiding tot LDAP-verificatie

Met LDAP-verificatie kunt u het gebruik van uw apparaat beperken. Wanneer LDAP-verificatie ingeschakeld is, is het bedieningspaneel van het apparaat vergrendeld. U kunt de instellingen van het apparaat pas wijzigen als u een gebruikers-ID en wachtwoord invoert.

LDAP-verificatie biedt de volgende functie:

• Binnenkomende afdrukgegevens opslaan

U kunt de instellingen voor LDAP-verificatie wijzigen met Beheer via een webbrowser.