Home > Netwerk > Netwerkinstellingen configureren > Netwerkgegevens configureren met het bedieningspaneel

Netwerkgegevens configureren met het bedieningspaneel

Gebruik het menu [Netwerk] op het bedieningspaneel om het apparaat te configureren voor het netwerk.
image
  • Voor informatie over de netwerkinstellingen die u kunt configureren met het bedieningspaneel imageimage Verwante informatie: Instellingstabellen
  • U kunt ook Beheer via een webbrowser gebruiken om de netwerkinstellingen van uw apparaat te configureren en aan te passen.

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk].
  2. Druk op image of image om de gewenste netwerkoptie weer te geven en druk erop. Herhaal deze stap tot u het menu bereikt dat u wilt aanpassen en volg vervolgens de aanwijzingen op het touchscreen.