Sikker udskrift (Windows)

Brug Sikker udskrift til at sikre fortrolige eller følsomme dokumenter ikke udskrives, før du har indtastet en adgangskode på printerens kontrolpanel.
  • De sikre data bliver slettet fra maskinen, når du slukker for den.
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg Brother XXX-XXXX (hvor XXXX er navnet på din model), og klik dernæst på udskrivningsegenskaberne eller præferenceknappen.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Avanceret.
  4. Klik på knappen Indstil i feltet Sikker udskrift.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Sikker udskrift.
  6. Indtast den firecifrede adgangskode i feltet Adgangskode.
    image

Du skal indstille en separat adgangskode for hvert dokument.

7. Indtast Brugernavn og Jobnavn i tekstfeltet, hvis der er behov for det.
  8. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for sikker udskrift.
  9. Klik på OK.
  10. Afslut udskriftshandlingen.
  11. Tryk på [Sikker Udskriv] på maskinens kontrolpanel.
  12. Tryk på image eller image for at vise brugernavnene, og tryk derefter for at vælge dit brugernavn.
  13. Indtast dit firecifrede password og tryk derefter [OK].
  14. Tryk image eller image for at vise udskriftsjobbet, og tryk derefter på det.
  15. Indtast det ønskede antal kopier.
  16. Tryk på [Start].
Når du har udskrevet de sikrede data, bliver de slettet fra maskinens hukommelse.