Hjem > Papirhåndtering > Skift bakkestørrelse til 2-sidet udskrivning

Skift bakkestørrelse til 2-sidet udskrivning

Når du udskriver på begge sider af papiret, skal du indstille bakken til 2-sidet udskrivning til papirstørrelsen. Hvis du ikke indstiller bakken til 2-sidet udskrivning, indføres papiret ikke korrekt, så der kommer en skæv udskrift eller et papirstop.

Denne funktion er ikke tilgængelige i visse lande.
  1. Skyd håndtaget på bakken til 2-sidet udskrivning til den korrekte papirstørrelse.
    image
    1. A4 (for A4)
    2. Letter (for Letter, Legal, Mexico Legal, India Legal og Folio)