Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens netværk > Jeg vil kontrollere, at mine netværksenheder fungerer korrekt

Jeg vil kontrollere, at mine netværksenheder fungerer korrekt

BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.
Kontrol Handling Interface

Kontrollér, at Brother-maskinen, accesspointet/routeren eller netværkshubben er tændt.

Kontroller følgende:
  • Netledningen er tilsluttet korrekt, og Brother-maskinen er tændt.
  • Accesspointet/routeren eller hubben er tændt, og forbindelseslampen blinker.
  • Al beskyttende emballage er fjernet fra maskinen.
  • Tonerpatronen og tromleenheden er installeret korrekt.
  • Maskinen låg er helt lukket.
  • Papir er lagt korrekt i papirbakken.
  • (For kabelbaserede netværk) Et netværkskabel er sluttet korrekt til Brother-maskinen og routeren eller hubben.
Kabelbaseret/trådløs
Kontroller Link Status i netværkskonfigurationsrapporten eller på siden med printerindstillinger.

Udskriv netværkskonfigurationsrapporten, og kontroller, at Ethernet Link Status eller Wireless Link Status er Link OK.

Kabelbaseret/trådløs

Kontrollér, at du kan ”pinge” Brother-maskinen fra din computer.

Ping Brother-maskinen fra din computer ved at bruge IP-adressen eller nodenavnet ved Windows-kommandoprompten eller Mac Terminal-programmet:

ping <ipaddress> eller <nodename>.

• Vellykket: Brother-maskinen fungerer korrekt og er tilsluttet det samme netværk som computeren.
  • Mislykket: Brother-maskinen er ikke tilsluttet det samme netværk som computeren.

Windows:

Spørg din administrator om IP-adresse og undernetmaskinen, og brug derefter reparationsværktøjet til netværksforbindelse.

Mac:

Kontroller, at IP-adressen og undernetmasken er konfigureret korrekt.

Kabelbaseret/trådløs

Kontrollér, at Brother-maskinen er tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv WLAN-rapporten

Trådløs

I den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, kan du finde oplysninger om SSID’et (netværksnavn) og netværksnøglen (adgangskode) og indstille dem korrekt, hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående.