Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af farveudskrivningen

Korrektion af farveudskrivningen

Hvis farveudskriftskvaliteten er dårlig, skal du kalibrere outputtætheden for hver farve og derefter udføre farvejusteringen.
image
For at udføre kalibreringerne for hver farves outputtæthed og farvejustering i rækkefølge skal du aktivere funktionen Automatisk korrektion.
  1. Tryk på image [Toner]>[Farvekorrektion]>[Korrektion start].
  2. Tryk på [Ja].
    image
    Farvekorrektionen starter automatisk og tager et par minutter.
  3. Tryk på image.