Hjem > Sikkerhed > Brug LDAP-godkendelse > Konfiguration af LDAP-godkendelse med Web Based Management

Konfiguration af LDAP-godkendelse med Web Based Management

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    • Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>User Restriction Function (Brugerbegrænsning).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg LDAP Authentication (LDAP-godkendelse).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Klik på menuen LDAP Authentication (LDAP-godkendelse).
  8. Konfigurer følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Remember User ID (Husk bruger-id)
    Vælg denne indstilling for at gemme dit bruger-id.
    LDAP Server Address (LDAP-serveradresse)
    Indtast IP-adressen eller servernavnet (for eksempel ldap.eksempel.dk) for LDAP-serveren.
    LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Skriv LDAP-serverportens nummer.
  9. Klik på Submit (Send).