Hjem > Papirhåndtering > Papirindstillinger > Ændring af papirstørrelse og papirtype

Ændring af papirstørrelse og papirtype

Når du ændrer størrelsen og typen på det papir, du lægger i bakken, skal du samtidig skifte indstilling for papirstørrelse og papirtype på displayet.
  1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.]>[Papirtype].
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingerne for papirbakke, og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingerne for papirtype, og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  4. Tryk på image.
  5. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Papirstr.], og tryk derefter på [Papirstr.].
  6. Tryk på image eller image for at få vist indstillingerne for papirbakke, og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  7. Tryk på image eller image for at få vist indstillingerne for papirstørrelse, og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  8. Tryk på image.