Hjem > Appendiks > Tilbehør > Mailboks-enheden

Mailboks-enheden

image

Mailboks-enheden (MX) (ekstraudstyr) giver dig større kontrol over maskinens udskrifter. Du kan tildele enhedens fire outputbakker til bestemte brugere, organisere særlige udskriftsjob mere effektivt og udvide maskinens udskriftskapacitet.

Brug mailboks-enheden som en:

• Mailboks: Tildel hver bakke til en bestemt bruger eller gruppe, og send udskriftsjob direkte til hver modtagers bakke.
  • Stabler: Ved udskrivning af store dokumenter bruges bakkerne til at øge maskinens outputbakkekapacitet. Når maskinens outputbakke er fuld, skubber maskinen siderne ind i mailboks-bakkerne.

For at øge maskinens udskriftskapacitet til et maksimum på 1.050 ark (inklusive standard-outputbakke) skal bakke 2 og 4 fjernes.

• Sortering: Når du udskriver flere kopier, kan du indstille printerdriveren til at skubbe hver kopi til forskellige rum.

Indstil dine præferencer for stableren (MX-stabler) og sorteringen (MX-sorteringsenhed) i din printerdriver eller på maskinens display.

image
Du kan finde flere oplysninger om indstillinger fra din maskine imageimage Relaterede informationer

Sådan indstilles MX stableren eller MX sorteringen i din printerdriver (til Windows)

Klik i din printerdriver, på fanen Avanceret, klik på rullemenuen Outputbakke, og vælg enten MX-stabler eller MX-sorteringsenhed. Klik på OK.

Sådan indstilles MX stableren eller MX sorteringen i din printerdriver (til Mac)

Vælg Udskriftsindstillinger i din printerdriver, klik på pop op-menuen Outputbakke, og vælg enten MX-stabler eller MX-sorteringsenhed.

image
Du kan finde mere information om printerdriverindstillinger imageimage Relaterede informationer