Ana sayfa > > Kablosuz Ağ Ayarları > Wireless Direct® Kullan > Düğme Yöntemini Kullanarak Wi-Fi Direct Ağı Yapılandırma

Düğme Yöntemini Kullanarak Wi-Fi Direct Ağı Yapılandırma

image

Bir Android aygıt kullanırken Wi-Fi Direct ağ ayarlarını yapmak için Brother Mobile Connect'i yükleyin, bu ürüne bağlanma yöntemi olarak Wi-Fi Direct'i seçin ve ekrandaki talimatları izleyin.

Makine mobil aygıtınızdan Wi-Fi Direct isteğini aldığında, [Wi-Fi Direct bağlantı isteği alındı. Bağlantı için [TAMAM]'a basın.] mesajı LCD’de görünür. Bağlanmak için [OK] öğesine basın.

  1. Makinenizin LCD'sinde image [Ayarlar]>[Tüm Ayarlar]>[]>[Wi-Fi Direkt] öğesine basın.
  2. Mobil aygıtınız Wi-Fi Direct'i desteklemiyorsa [Grup Sahibi]>[Açık] öğesine basın.
    image
    Aygıta bağlı olarak, [Grup Sahibi] öğesi [Açık] olarak ayarlıyken bağlanırsanız mobil aygıtınızın bağlı olduğu kablosuz ağ bağlantısı kesilebilir ve otomatik olarak mobil veri iletişimine geçebilir. Gerekirse, kullanımdan sonra orijinal kablosuz ağa yeniden bağlanın. Aygıtınız otomatik olarak Wi-Fi Direct ağına geçmeye devam ederse mobil aygıtınızda otomatik bağlantı ayarını kapatın.
  3. [Basmalı Düğme] ögesine basın.
  4. [Diğer aygıtta Wi-Fi Direkt'i etkinleştir. Daha sonra [TAMAM]'a basın.] mesajı göründüğünde, mobil aygıtınızın Wi-Fi Direct fonksiyonunu açın (daha fazla bilgi için mobil aygıtınızın kullanım kılavuzuna bakın). Makinenizde [OK] öğesine basın.
  5. Aşağıdakilerden birini yapın:
    • Mobil cihazınız Wi-Fi Direct özellikli makinelerin bir listesini görüntülerse, Brother yazıcınızı seçin.
    • Brother makineniz Wi-Fi Direct özellikli mobil cihazların bir listesi görüntülerse, mobil yazıcınızı seçin. Mevcut aygıtları yeniden aramak için, [Yeniden Tara] öğesine basın.
  6. Mobil aygıtınız başarıyla bağlandığında, makinenin LCD’sinde [Bağlandı] görüntülenir.
Bu sayfa faydalı oldu mu?