Hem > Introduktion till maskinen > In-/utgångsportarnas placering på skrivaren

In-/utgångsportarnas placering på skrivaren

In-/utgångsportarna finns på skrivarens baksida och framsida.

image

1. 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T-port (För modeller med nätverk)
  2. USB-port
  3. USB-port (bak)

HL-L6410DN/HL-L6415DN

När du ansluter USB- eller nätverkskabeln följer du instruktionerna i programvarans/drivrutinens installationsprogram.

Installera drivrutin och programvara som krävs för att använda skrivaren genom att gå till sidan Nerladdningar för modellen på support.brother.com.