Hem > Felsökning > Övriga problem

Övriga problem

Problem Lösningar

Maskinen startar inte.

Skador på strömanslutningen (t.ex. blixtnedslag eller spänningsvariationer) kan ha utlöst maskinens inre säkerhetsmekanismer. Koppla från nätkabeln. Vänta i tio minuter. Koppla sedan in nätadaptersladden och tryck på image för att starta skrivaren.

Koppla bort strömbrytaren, om du använder en sådan, för att se till så att det inte är den som är problemet. Koppla in maskinens nätkabel direkt i ett annat fungerande eluttag. Försök med en annan kabel om du fortfarande inte får någon ström.

Maskinen kan inte skriva ut EPS-data som innehåller binära data med BR-Script3-skrivardrivrutinen.

(Windows)

Gör följande för att skriva ut EPS-data:

1. Windows 11:

Klicka på image > Alla appar > Verktyg för Windows > Kontrollpanelen. I gruppen Maskinvara och ljud klickar du på Visa enheter och skrivare.

För Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 och Windows Server 2022:

Klicka på image > Windows-systemet > Kontrollpanelen. I gruppen Maskinvara och ljud (Maskinvara) klickar du på Visa enheter och skrivare.

För Windows Server 2012:

Flytta musen till det nedre högra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar > Kontrollpanelen när menyfältet visas. I gruppen Maskinvara klickar du på Visa enheter och skrivare.

För Windows Server 2012 R2:

Klicka på Kontrollpanelen i skärmen Start. I gruppen Maskinvara klickar du på Visa enheter och skrivare.

2. Högerklicka på din modellsymbol med BR-Script3 i namnet och välj Egenskaper för skrivare.

image
    Om din modell med BR-Script3 i namnet inte visas, högerklicka på din modells ikon, välj Egenskaper för skrivare, och välj sedan din modell med BR-Script3 i namnet.
  3. Under fliken Enhetsinställningar väljer du TBCP (märkt Binärt kommunikationsprotokoll) under Utskriftsprotokoll.

Brother-programvaran kan inte installeras.

(Windows)

Om en varning om säkerhetsprogram visas på datorskärmen under installationen, ändrar du inställningarna för säkerhetsprogrammet för att tillåta att inställningsprogrammet för Brother-produkten eller något annat program får köras.

(Mac)

Om du använder en brandväggsfunktion i ett antispionprogram eller antivirusprogram, ska du inaktivera den tillfälligt och därefter installera Brother-programvaran.