Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Før bruk av maskinen

Før bruk av maskinen

Bekreft følgende før du forsøker å utføre en utskriftsoperasjon:

• Kontroller at du har installert riktig programvare og drivere for maskinen.
  • For USB- eller nettverkskabelbrukere: Sørg for at grensesnittkabelen er fysisk sikker.

Brannmur (Windows)

Hvis datamaskinen er beskyttet av en brannmur og du ikke kan utføre nettverksutskrift, kan det hende at du må konfigurere brannmurinnstillingene. Hvis du bruker Windows-brannmuren og du installerte driverne ved å følge trinnene i installasjonsprogrammet, er de nødvendige brannmurinnstillingene allerede stilt inn. Hvis du benytter et annet personlig brannmurprogram, se brukerhåndboken til programvaren eller kontakt programvareprodusenten.