Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Gigabit Ethernet (kun for kablede nettverk)

Gigabit Ethernet (kun for kablede nettverk)

Maskinen din støtter 1000BASE-T Gigabit Ethernet. For å koble til et 1000BASE-T Gigabit Ethernet-nettverk, må du stille inn maskinens Ethernet-koblingsmodus til Auto fra maskinens kontrollpanel eller Webbasert administrasjon (nettleser).

image
  • Bruk en nettverkskabel av kategori 5e (eller bedre). Maskinen kan auotmatisk be om høyest mulig støttet nettverkshastighet, for eksempel for å oppnå 1000BASE-T-nettverkshastigheter må all tilkoblingsinfrastruktur, inkludert nettverksbrytere og -kabler, oså støtte 1000BASE-T-hastigheter. Ellers vil maskinens kommunisere ved enten 10BASE-T eller 100BASE-TX.