Hjem > Sikkerhet > Bruke Active Directory-godkjenning > Introduksjon av Active Directory-pålitelighetskontroll

Introduksjon av Active Directory-pålitelighetskontroll

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Active Directory-pålitelighetskontroll begrenser bruken av maskinen. Hvis Active Directory-pålitelighetskontroll er aktivert, vil maskinens kontrollpanel være låst. Du kan ikke endre maskinens innstillinger før du angir en bruker-ID og et passord.

Active Directory-pålitelighetskontroll tilbyr følgende funksjon:

• Lagrer innkommende utskriftsdata

Du kan endre innstillingene for Active Directory-pålitelighetskontroll ved hjelp av webbasert administrasjon.