Hjem > Feilsøking > Problemer med AirPrint

Problemer med AirPrint

MERK
For noen modeller kan den trådløse nettverkstilkoblingen bare brukes når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.

Problem

Forslag

Maskinen min vises ikke på skriverlisten.

Kontroller at maskinen er slått på.

Kontroller at maskinen og den mobile enheten eller Mac-en er koblet til samme nettverk.

Flytt den mobile enheten nærmere det trådløse tilgangspunktet / ruteren eller maskinen.

Jeg kan ikke skrive ut.

Kontroller at maskinen er slått på.

Kontroller at maskinen og den mobile enheten eller Mac-en er koblet til samme nettverk.

Jeg prøver å skrive ut et dokument med flere sider fra en iOS-enhet, men BARE den første siden skrives ut.

Kontroller at du kjører den nyeste OS-versjonen.