Puhelun vastaustunnuksen asettaminen

Jos laite on syvässä lepotilassa tietyn ajan, laite siirtyy virrankatkaisutilaan riippuen mallista ja asetuksista. Laite ei siirry virrankatkaisutilaan sen ollessa yhdistettynä verkkoon tai kun sen muistissa on suojattuja tulostustietoja(saatavilla vain joillekin malleille).
  • Aloita tulostus painamalla ohjauspaneelissa image ja lähettämällä sitten tulostustyö.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

image
Valitse, kuinka pitkään laitteen on oltava syvässä lepotilassa ennen siirtymistä virrankatkaisutilaan.

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Säästötoiminnot]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Autom. sammutus]. Paina OK-painiketta.
  2. Paina painiketta image tai image, jolloin näyttöön tulee aika (1, 2, 4 tai 8 tuntia), jonka laite on käyttämättömänä, ennen kuin se siirtyy virrankatkaisutilaan.
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Autom. sammutus].
  2. Paina painiketta image tai image, jolloin näyttöön tulee aika (1, 2, 4 tai 8 tuntia), jonka laite on käyttämättömänä, ennen kuin se siirtyy virrankatkaisutilaan, ja paina sitten haluamaasi asetusta.
  3. Paina image-painiketta.