Tarrojen lisääminen ja tulostaminen MT-alustan avulla

Kun tulostat tarroja, avaa takakansi (tulostepuoli ylöspäin -luovutusalusta) ja käytä MT-alustaa.

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
    image
  2. Avaa paperin pysäytin. (HL-L6410DN/HL-L6415DN)
    image
  3. Avaa laitteen etuosassa oleva MT-alusta ja laske se varovasti alas.
    image
  4. Vedä MT-alustan tuki ulos.
    image
  5. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävien tarrojen leveyden mukaan.
    image
  6. Aseta tarrat MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin.
    image
    image
    • Varmista, että tarrat ovat yläreunan merkkien alapuolella (1).
  7. Tulostusasetusten muuttaminen Tulosta-näytössä.
  8. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
  9. Sulje paperin pysäytin. (HL-L6410DN/HL-L6415DN)
  10. Kun olet valmis, sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), niin että se lukittuu paikoilleen.